Websites

Je website is het beste middel dat je hebt om je klanten te bereiken. Een goede website is zelfs meer dan dat.

Niet alleen gaan veel bezoekers af op de uitstraling van je site, ze kunnen er ook zien wat je doet, waar je voor staat, hoe ze je kunnen bereiken. Je website is altijd, dag en nacht, voor iedereen ter wereld beschikbaar.

Wij maken websites op maat, met kennis van de technische mogelijkheden van vandaag. We denken mee over hoe je met je site klanten kunt trekken, maar ook kunt binden. Websites worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. Bedenk maar eens hoeveel websites je zelf op een dag bezoekt. En hoeveel van die sites zijn echt goed doordacht en prettig in het gebruik?

 

 

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

stapel puzzelstukjes

Een Content Management Systeem (CMS) stelt je in staat om een site te beheren zonder een technische opleiding te hebben. Je kan dus zelf je site onderhouden op een laagdrempelige manier.

Er zijn talloze CMS-pakketten op de markt. Veel web-bureau's ontwikkelen zelf een CMS. Wij hebben er voor gekozen om gebruik te maken bestaande Open Source CMS-pakketten. We hebben daarbij vooral gekeken naar de gebruikersvriendelijkheid voor de beheerder van de site. Hier zijn in onze ogen twee CMS-pakketten die met kop en schouders boven de rest uitsteken:

 

  • Joomla! CMS - Dit is een zeer compleet CMS-pakket, waar ook nog eens veel standaard componenten voor beschikbaar zijn. En wat er nog niet is kunnen wij altijd maken. Daarin hebben we ons ook gespecialiseerd.
  • Wordpress - Van oorsprong een weblog-pakket, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwassen CMS-pakket. Wordpress biedt meer flexibiliteit dan Joomla, tegen een iets hogere technische drempel.

Deze CMS-pakketten kan je als beheerder meteen gebruiken, zonder ingewikkelde handleidingen, ook al heb je weinig of geen ervaring met zulke pakketten.

Toch bieden we ook maatwerk trainingen aan om je te leren hoe je het maximale uit je site kunt halen.


 
 
 
 

iT-Rex (logo)

is specialist in web-applicatie ontwikkeling. Daarnaast leveren we kennis op alle gebieden van internet-technologie en Open Source Software.

iT-Rex
Nooit Gedacht 80
1398 EG  Muiden

info@it-rex.nl


Tel: +31-(0)294 262 272

KvK Gooi- en Eemland: 34.158449

iT-Rex is specialist in:

Joomla! Solutions Developer Zend Framework MySQL MooTools Smarty - template engine Linux

All logo's and trademarks are the property of their respective owners. iT-Rex is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters. The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
π